Puukauppa

Ostamme aktiivisesti puuta pystykaupalla Ilomantsin, Tohmajärven, Joensuun ja Kiteen alueilta. Olemme erikoistuneet harvennusleimikoihin sekä jatkuvaan kasvatukseen. Avohakkuita emme juurikaan tee. Maksamme metsänomistajalle kilpailukykyisen kantohinnan ja jopa 80% ennakkorahoituksen.

Puukauppoihin liittyen kuulemme usein metsänomistajien kysyvän, mitkä tekijät vaikuttavat leimikosta saatavaan hintaan. Kokemuksemme mukaan näitä ovat esim:

  • puiden määrä, järeys ja laatu
  • leimikon korjuukelpoisuus – kelirikon aikaan ja kesällä korjattavissa olevat metsäalueet käyvät paremmin kaupaksi
  • hakkuualojen ennakkoraivauksen tarve – metsäkoneen tehokas ja laadukas toiminta edellyttää toisinaan ennakkoraivausta.
  • hakkuutapa – tehdäänkö alaharvennus vaiko jatkuvan kasvatuksen mukainen poimintahakkuu

Hoidamme korjuun laadukkaasti ja nopeasti. Harvennuskohteissa käytämme kevyttä kalustoa. Toiminnallamme työllistämme useita moto- ja kuljetusyrittäjiä Itä-Suomessa. Toimimme yhteistyössä alan johtavien metsäteollisuusyritysten kanssa.

Ota yhteyttä puunostajaamme sopiaksesi ilmaisen arviointikäynnin.

Antamalla suostumuksen Metsään.fi palvelusta voit antaa metsätilasi tiedot nähtäväksi puukauppiaallemme. Tämä nopeuttaa puukauppaa ja tarjouksen tekemistä. Suostumus annetaan jokaiselle metsätilalle ja toimijalle erikseen.  Suostumuksen voi nopeiten antaa oheisesta linkistä: Metsään.fi/suostumus

Comments are closed.